PUZZLE KOLEKCIJA

Snažno protiv akni, nežno prema koži

Puzzle kolekcija je naša posebna linija preparata protiv akni i bubuljica, specijalno kreirana za sve tipove mladalačke kože i regije lica, vrata, leđa i dekoltea. Puzzle preparati i njihove aktivne formule sa prirodnim sastojcima pružaju kompletan kozmetički tretman za negu i zaštitu kože, pomažu pri uklanjanju postojećih i sprečavaju pojavu novih akni i bubuljica. Našu kolekciju čini čak 8 različitih preparata, te u ponudi možete pronaći Puzzle sapun, šampon, losion, kremu, gel, puder, masku i stik korektor.


puzzle preparati


Puzzle kolekcija unapređene formule i novog pakovanja

Puzzle kolekcija je poznata generacijama unazad, jer se naši preparati koriste još od 1994. godine. Za sve ovo vreme, Puzzle preparati su pomogli hiljadama korisnika i to na preporuku mnogih kozmetičkih i dermatoloških specijalista.

Iako se sa početka činilo da su naše formule dostigle vrhunac svoje efikasnosti, nova tehnološka dostignuća su nas navela da dodatno unapredimo i obogatimo Puzzle preparate. Oni sada donose još efikasnije rešenje protiv akni i bubuljica, u novom modernijem pakovanju.


Puzzle preparati – Snažno protiv akni, nežno prema koži

Svaki od Puzzle preparata ima svoju posebnu formulu, namenu i primenu. Ono što je zajedničko za sve naše preparate jesu obogaćene formulacije i prirodni, aktivni sastojci. Ekstrakt koprive, gel Aloe Vere, ulje Čajevca ili mineral Kaolin odnosno Bela glina, su samo neki od prirodnih sastojaka. Tu je i Bisabolol, jedan od sastojaka prirodnog porekla, poznat po svom umirujućem dejstvu na kožu, kao i Sopholiance S.

Sopholiance S je bio-surfaktant 100% prirodnog porekla, koji sprečava razvijanje bakterija odgovornih za pojavu akni i bubuljica, a takođe reguliše proizvodnju sebuma, ključnog faktora za pojavu akni i bubuljica.

Većina proizvoda sadrži i Salicilnu kiselinu koja je veoma efikasan agens u borbi protiv akni i bubuljica.


preparati protiv akni i bubuljica


Preparati protiv akni i bubuljica – Način primene

Većina Puzzle preparata se preporučeno koristi u kombinaciji sa drugim, za što veću efikasnost. Pre svega, potrebno je umivanje kože lica, vrata, leđa ili dekoltea sa Puzzle sapunom. Zatim Puzzle losionom dubinski očistiti kožu. Za kraj, Puzzle kremu treba naneti ciljano, izbegavajući područje oko očiju.

Naši preparati ne samo da su namenjeni sa sve tipove kože, već su prilagođeni i svim životnim stilovima i navikama. Pa tako Puzzle puder i stik zamenjuju Puzzle kremu, u zavisnosti od toga koji vam oblik preparata više odgovara. Stik se može koristiti i kao korektor izgleda željene regije.

Za večernje tretiranje preporučujemo Puzzle masku. A kako se akne i bubuljice javljaju na masnoj koži, uz ove dermatološke promene je moguća i pojava peruti za šta je specijalno kreiran i Puzzle šampon protiv peruti. Za više informacija o pojedinačnim Puzzle preparatima kao i o dostupnosti za online poručivanje, izaberite željeni preparat ispod teksta.