Kad pomislim na svoje najbezbrižnije dane, ja pomislim na nju. Zamiriše mi svako nedeljno veče kada okupani čekamo svoju omiljenu seriju. Razbudi mi jutra, ostavljajući taj tako poznat ukus mentola i ono mamino standardno – Opet ste ostavili pastu otvorenu! Zatvorim oči, ona je tu, u bakinoj kosi, na tetkinim rukama, na mojoj maloj maturi na kojoj je sasvim dovoljna grožđana mast od kokosa. 

I sada je ovde, dok miris bebi pudera i baršunaste kreme stvara moje nove uspomene – ta fina, otmena dama, tradicionalno dobra, a uvek nova, generacijama naša. Naša Nevena. 

A svoj put, dug sedamdeset godina, započela je davne 1953. godine u Leskovcu. Iz Leskovca je stigla na sve strane sveta i postala vodeća srpska kozmetička kompanija sa višedecenijskom tradicijom u proizvodnji i prodaji kozmetičkih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Stečene pozicije i ugled na domaćem i ino tržištu, omogućili su joj saradnju sa svetski poznatim kompanijama iz Engleske, Švajcarske, Nemačke, Francuske, što je još jedna potvrda predanog rada koji je prepoznat i van granica bivše Jugoslavije. 

Od tada pa do danas, Nevena se neprekidno razvija i obogaćuje svoj asortiman proizvodima od brižljivo odabranih sastojaka, uz puno poštovanje savremenih principa nege i očuvanja životne sredine. 

Kvalitetni proizvodi, prepoznatljivog dizajna sa znakom Nevene, i danas osvajaju poverenje potrošača, postajući deo porodične tradicije koja se prenosi s kolena na koleno. Budite deo velike Nevenine porodice, koja čuva i neguje prave vrednosti. 

Nevena – Od prvog dana sa tobom.